Vrijstaand bad BG-49 wit massief 160x70 cm met afvoer click clack chroom

Nieuw

€ 1.386,00

Datasheet

Afmeting 160x70 cm
Hoogte 58-71 cm
Lengte 160 cm
Breedte 70 cm
Garantie 10 jaar
Kleur Wit
Materiaal Mineraal marmer
Inhoud 170
Type Vrijstaand

Meer informatie

Beoordelingen

Kwaliteit 
29-01-2024
Tevreden met mijn nieuwe bad!

Ik ben oprecht blij met mijn recente aankoop van een nieuwe bad en wil graag mijn positieve ervaring delen. De service en kwaliteit die ik heb ontvangen, hebben mijn verwachtingen overtroffen.

Allereerst was het winkelproces zeer aangenaam. Het personeel in de winkel was deskundig en behulpzaam, en ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te adviseren bij het kiezen van het juiste bad voor mijn behoeften. De verscheidenheid aan opties in de winkel gaf me de mogelijkheid om precies de stijl en het ontwerp te vinden waar ik naar op zoek was.

De levering verliep ook vlot en punctueel.

Nu ik mijn nieuwe bad enkele weken heb gebruikt, kan ik met zekerheid zeggen dat de kwaliteit uitstekend is. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat mijn badervaring aanzienlijk heeft verbeterd.

Kortom, ik ben een uiterst tevreden klant en zou deze winkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve badproducten en een uitstekende service. Mijn nieuwe bad heeft niet alleen mijn badkamer verfraaid, maar heeft ook mijn dagelijkse routines veranderd met een vleugje luxe en comfort.

Kwaliteit 
24-02-2023
Vrijstaand bad

Deskundige medewerkers, mooie kwaliteitsvolle sanitair

Kwaliteit 
03-02-2022
Massief bad

Na ons bezoek in de showroom hebben wij uiteindelijk gekozen voor dit mooie bad. Mooi ruim ligbad met luxe uitstraling. Voldoende ruimte om lekker in te relaxen.

Schrijf uw recensie !

Schrijf een beoordeling

Vrijstaand bad BG-49 wit massief 160x70 cm met afvoer click clack chroom

Vrijstaand bad BG-49 wit massief 160x70 cm met afvoer click clack chroom

Schrijf een beoordeling

30 Andere producten in dezelfde categorie: