Catalogus

Geactiveerde filters:
Antislip
Antibacteriële coating

Tags

Baden

BG Tegels & Sanitair heeft baden in alle soorten en maten in het assortiment, grote en kleine, baden die ruim genoeg zijn voor twee personen en baden die geschikt zijn om heerlijk alleen van te genieten. Geen ruimte voor een ligbad? BG ligbaden lossen uw probleem met weinig ruimte in de badkamer op. Diverse modellen van de badschermen geven ...

BG Tegels & Sanitair heeft baden in alle soorten en maten in het assortiment, grote en kleine, baden die ruim genoeg zijn voor twee personen en baden die geschikt zijn om heerlijk alleen van te genieten. Geen ruimte voor een ligbad? BG ligbaden lossen uw probleem met weinig ruimte in de badkamer op. Diverse modellen van de badschermen geven aan U een aantal mogelijkheden om een ligbad net zoals een douche te gebruiken. U kunt het naar eigen inzicht completeren met een badkraan.

Meer

Baden  Er zijn 447 producten

Subcategorieën

 • Ligbaden
  Het nemen van het bad is weldaad voor je lichaam en geest en het is een uitstekend middel om heerlijk te ontspannen.
  BG ligbaden zijn in diverse maten, zo kunt U ook in een kleinere badkamer een bad plaatsten. Standaard ligbaden of baden inbouw zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, vormen en maten. Er zijn ligbaden met ronde vormen, strakke baden met rechte, vierkante vormen en ook baden die ovaal, rond of asymmetrisch zijn. Deze keus bepaald grotendeels de sfeer die het bad of ligbad uitstraalt. De vorm van het bad, afwerking en materiaal waar het bad van is gemaakt maakt dat helemaal af. Door al deze variaties kunt U uw bad of een ligbad helemaal bij uw persoonlijke smaak en stijl van de badkamer laten passen. De meeste BG baden, ligbaden, inbouw baden zijn gemaakt van sanitair acryl. Dit materiaal is antislip en houdt het water in het bad langer warm.
 • Duobaden

  Rechthoekige baden, ligbaden, vrijstaande baden komen in alle badkamers. Tot hun recht omdat ze zowel tegen de muur, onder een raam als in het midden kunnen worden gepositioneerd. U houdt van een romantisch ligbad, hoekbad, asymmetrische bad of symmetrische bad dan BG Tegels & Sanitair heeft een paar modellen, misschien dat wat U zoekt.

 • Hoekbaden

  Een standaard ligbad is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen heeft immers de ruimte. Heeft U nou een kleinere badkamer of wilt U de badkamer net wat anders inrichten dan anders of heeft U alleen maar ruimte in de hoek om een bad te plaatsen. Dan is een hoekbad de oplossing. Een hoekbad bespaart ruimte en wordt zoals de naam al zegt in hoek gemonteerd.

 • Vrijstaande baden

  Massieve vrijstaande baden

  De massieve vrijstaande baden in de collectie van BG Tegels & Sanitair worden uit één stuk gegoten. Daardoor zijn er geen naden en heeft het bad natuurlijke lijnen. Daar ziet er strak en verzorgt uit.

 • Zitbaden

  Veel mensen kiezen voor een bad in hun nieuwe badkamer. Inbouwbaden, symmetrische baden, asymmetrische baden, ligbaden, hoekbaden, douchebaden, vrijstaande baden, omdat een bad zo dicht met uw huid in aanraking komt behoort deze zich aan te passen aan uw lichaam niet omgekeerd. De ligbaden van BG lijn zijn geheel ontworpen om U te voorzien van alle mogelijke comfort. Dat wij staan voor de kwaliteit van onze BG acyl baden getuigt de 10 jaar fabrieksgarantie.

 • Whirlpool baden
 • Toebehoren
per pagina
Toont 1 - 12 van de 447 items
Toont 1 - 12 van de 447 items